Educació esport i diversió

 

Proactiva’t és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, activitats extraescolars i propostes formatives, educatives i de lleure.

Aquest projecte neix amb la finalitat de fomentar activitats que ajudin a promoure el desenvolupament integral dels infants i joves emprant l’esport i d’altres propostes formatives i educatives com a eines per assolir aquest objectiu.

És en aquest context que, com a empresa amb finalitats socials, pretenem promoure de forma proactiva activitats que generin en la població més jove hàbits saludables i una millora del seu creixement físic i cognitiu.

Per fer això possible comptem amb un grup multidisciplinar d’educadors/es i professors/es especialistes que ens permeten respondre a les necessitats lúdiques, recreatives, acadèmiques, esportives, educatives, artístiques i intel·lectuals dels infants i joves.

Objectius

Des de Proactiva’t entenem el creiexement dels infants com un element global i és per aquest motiu totes les nostres activitats esportives estan focalitzades a fomentar el desenvolupament integral dels nens/es per tal que puguin creixer com a persones.

0
Participants a les nostres activitats
0
Activitats realitzades
0
Monitors/es
0
Poblacions on hem treballat