II Casal d’estiu Bot 2023

Les vacances escolars no sempre coincideixen amb les vacances laborals de les famílies. Sorgeixen així els programes en els quals els nens i nenes troben un lloc segur en companyia de professionals i de companys/es de la seva mateixa edat, realitzant activitats que els fan gaudir de les seves vacances i alhora faciliten la conciliació de la vida laboral i familiar.

A Proactiva’t busquem la fórmula per anar més enllà, ja que pretenem allunyar-nos de la idea d’una escola d’estiu que serveixi només per facilitar la conciliació familiar i que els infants ocupin el seu temps lliure. Considerem que en aquest context neix una oportunitat fantàstica per complementar la formació escolar i esportiva d’una forma lúdica i promovent l’educació en valors, la tolerància, la igualtat, la interculturalitat i molts altres aspectes.

Així doncs, considerem que un entorn lúdic i esportiu com el que proposem a través de les nostres activitats, esdevé un escenari perfecte per afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes.

Després de l’èxit de l’estiu passat, aquest any continuem amb el II Casal d’estiu a Bot, on es duran a terme diferents activitats escolars, lúdiques i esportives per aprendre i gaudir al mateix temps.

A més, les famílies compten amb la tranquil·litat i seguretat d’una empresa de referència, un programa esportiu-educatiu i un personal format, responsable i amb totes les titulacions, que treballarà amb els seus fills/es perquè gaudeixin al màxim.

Per tot això, les activitats d’estiu Proactiva’t són el recurs perfecte perquè els nens, nenes i les seves famílies puguin gaudir d’un gran estiu!

Informació important

 • Localitat i entorn de Bot

 • Del 26 de juny al 4 d’agost

 • De 3 a 12 anys

 • De dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 • 1 setmana: 55 €

  2 setmanes: 100 €

  3 setmanes: 140 €

  4 setmanes: 175 €

  5 setmanes: 205 €

  6 setmanes: 225 €

  6 setmanes per 2n germà: 200 €

Inscripcions OBERTES
DESCARREGAR DOSSIER