II Campus Esportiu Caseres 2022

Les vacances escolars no sempre coincideixen amb les vacances laborals de les famílies. Sorgeixen així els programes en els quals els nens i nenes troben un lloc segur en companyia de professionals i de companys/es de la seva mateixa edat, realitzant activitats que els fan gaudir de les seves vacances i alhora faciliten la conciliació de la vida laboral i familiar.

A Proactiva’t busquem la fórmula per anar més enllà, ja que pretenem allunyar-nos de la idea d’una escola d’estiu que serveixi només per facilitar la conciliació familiar i que els infants ocupin el seu temps lliure. Considerem que en aquest context neix una oportunitat fantàstica per complementar la formació escolar i esportiva d’una forma lúdica i promovent l’educació en valors, la tolerància, la igualtat, la interculturalitat i molts altres aspectes.

Així doncs, considerem que un entorn lúdic i esportiu com el que proposem a través de les nostres activitats, esdevé un escenari perfecte per afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes.

Aquest estiu repetirem a Caseres, on realitzarem el II Campus Esportiu a Caseres, on es duran a terme activitats esportives diverses com ara futbol sala, pàdel i sortides amb bici per la natura.

A més, les famílies compten amb la tranquil·litat i seguretat d’una empresa de referència, un programa esportiu-educatiu i un personal format, responsable i amb totes les titulacions, que treballarà amb els seus fills/es perquè gaudeixin al màxim.

Per tot això, les activitats d’estiu Proactiva’t són el recurs perfecte perquè els nens, nenes i les seves famílies puguin gaudir d’un gran estiu!

Informació important

  • Zona Esportiva de Caseres

  • Del 11 al 22 de juliol

  • De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00

  • 80 € / Tot el campus

Inscripcions obertes
Descarregar Dossier